logo

Društvo

Малишани у Белом двору

Поводом Ускрса у Белом двору се одржавају пријеми за више од хиљаду деце.

На иницијативу Комесаријата за избеглице и миграције и градске општине Младеновац, малишани из наше општине били су гости јучерашњег пријема који је организовао принц Александар Карађорђевић са супругом Катарином.

На пријему коме су присуствовали амбасадор Аустралије, Џулијан Фини и епископ ремезијански Андреј, за око 300 деце из Младеновца, Кикинде, Панчева, Сремске Каменице Аде и Београда организована је додела пакетића.

 

 

Комесаријат за избеглице и миграције је позвао децу школског узраста из Младеновца да присуствују овој свечаности.

Надлежни у основним школама "Момчило Живојиновић", "Коста Ђукић", "Свети Сава" и "Живомир Савковић" су на предлог градске општине Младеновац одабрали малишане који су у организацији Повереништва за избеглице ГО Младеновац посетили Бели двор и учествовали на прослави.

После пријема Белом двору, деци је организована посета зоолошком врту.

Принц Александар Карађођевић се захвалио свима на помоћи, додајући да се додела пакетића за малишане традиционално организује пред божићне и ускршње празнике.

 

 

 

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.