logo

Актуелности

Реконструкција пута између Ковачевца и Велике Крсне

altПредузеће "Србијааутопут" почело је радове на обнови 1300 метара државног пута између Ковачевца и Велике Крсне, на потезу Ширине.

Како је најавио председник општине Младеновац, Владан Глишић, осим ових радова, предузеће "Србијааутопут" започело је и асфалтирање Сенајске улице (око 500 метара) код некадашње кванташке пијаце у Сенаји.

- Следеће недеље општина ће повући око 100 милиона динара из капиталног буџета града Београда за асфалтирање некатегорисаних путева по месним заједницама. Радови ће почети одмах по завршетку процедуре расписивања јавне набавке и избора извођача - рекао је Глишић.

Он је нагласио да су расписане јавне набавке за комплетну реконструкцију Дома здравља и Геронтолошког центра као и да је пројекат обнове Специјалне болнице за интерне болести у фази идејног решење и да се почетак радова очекује средином следеће године.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.