logo

Aktuelnosti

Реконструкција пута између Ковачевца и Велике Крсне

altПредузеће "Србијааутопут" почело је радове на обнови 1300 метара државног пута између Ковачевца и Велике Крсне, на потезу Ширине.

Како је најавио председник општине Младеновац, Владан Глишић, осим ових радова, предузеће "Србијааутопут" започело је и асфалтирање Сенајске улице (око 500 метара) код некадашње кванташке пијаце у Сенаји.

- Следеће недеље општина ће повући око 100 милиона динара из капиталног буџета града Београда за асфалтирање некатегорисаних путева по месним заједницама. Радови ће почети одмах по завршетку процедуре расписивања јавне набавке и избора извођача - рекао је Глишић.

Он је нагласио да су расписане јавне набавке за комплетну реконструкцију Дома здравља и Геронтолошког центра као и да је пројекат обнове Специјалне болнице за интерне болести у фази идејног решење и да се почетак радова очекује средином следеће године.

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.