logo

Otvoren peti Valter Fest

Spektakularnim vatrometom sinoć je u Centru za kulturu i turizam Mladenovac počeo „Valter Fest“, filmski festival posvećen sećanju na Velimira Batu Živojinovića.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Најава догађаја "Културно лето"

altЧлан Већа задужен за културу, Зоран Јоцић, у присуству учесника и организатора предстојећих догађаја, најавио је културно забавне манифестација које ће се одржати у оквиру "Културног лета".

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Најава Културног лета

altЧлан Већа задужен за културу Зоран Јоцић, највио је предстојеће култуно забавне догађаје у оквиру манифестације "Културно лето".

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Предавање "Култ Светог Ђорђа у уметности средњовековне Србије"

altГрадска општина Младеновац организује предавање "Култ Светог Ђорђа у уметности средњовековне Србије" које ће држати др. Јасмина С. Ћирић, научни сарадник Института за историју уметности Филозофског факултета у Београду. Предавање ће се одржати у петак, 10. маја, у Свечаној сали "др Елси Инглис" са почетком у 19,00 сати.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Додељена признања најбољим младеновачким спортистима

alt

На свечаној седници, одржаној у организацији Спортског савеза Младеновца, градске општине Младеновац и Спортског центра, уручене су награде и признања најбољим младеновачким спортистима, екипама, тренерима и спортским радницима за 2018. годину.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Најава годишњих концерата КУД-ова "Војвода Јанко Катић 1896" и "Славко Манојловић"

altПредседници Културно уметничких друштава "Војвода Јанко Катић 1896" и "Славко Манојловић" најавили су годишње концерте као и будуће активности својих друштава.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Представљање идејног решења споменика Деспота Стефана Лазаревића

altГрадска општина Младеновац организује представљање идејног решења споменика Деспота Стефана Лазаревића које ће се одржати 21.12.2018. године од 18,00 сати у свечаној сали "др Елси Инглис".

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Успешна година Центра за културу и туризам

altДиректор Центра за културу и туризам, Бранко Милорадовић, рекао да је година на измаку била успешна за ову установу, како на програмском и инфраструктурном плану тако и у погледу техничке опремљености.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.