logo

Aktuelnosti

Novi kontejneri za odlaganje komunalnog otpada

 

Ministarstvo zaštite životne sredine doniralo je opštini Mladenovac 45 kontejnera za odlaganje komunalnog otpada zapremine 1.100. litara i 70 kanti zapremine 240 litara. Ukupno 25 kontejnera postavljeno je na javnim površinama na području Kosmaja, a preostalih 20 biće raspoređeno na drugim lokacijama gde je to najpotrebnije. Kante za odlaganje komunalnog otpada biće postavljene na staro gradsko groblje i groblje u Rajkovcu.

Podrška Ministarstva zaštite životne sredine doprineće unapređenju javne higijene u opštini ali i podizanju svesti o potrebi zaštite životne sredine.

Podsetimo, opština Mladenovac proširila je zonu iznošenja smeća na sela koja do sada nisu bila u sistemu organizovanog odnošenja smeća u cilju unapređenja te komunalne delatnosti u opštini. U Senaji, Duboni, Šepšinu, Velikoj Krsni, Rabrovcu i Velikoj Ivanči postavljeno je150 novih kontejnera sa adekvatnim spremištima, koje ekipe JKP „Mladenovac“ prazne dva puta nedeljno. Još 420 kontejnera biće raspoređeno u pomenutih šest sela po bočnim ulicama.Pored ovoga, sa 50 novih kontejnera dopunjen je broj kontejnera u samom gradu.

Kosmajkante1
Kosmajkante2
Kosmajkante3
Kosmajkante4

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.