logo

Aktuelnosti

Ministarstvo zdravlja doniralo nova vozila Gerentološkom centru Mladenovac

 

Vozni park Gerontološkog centra Mladenovac bogatiji je za dva nova kombi vozila koja su donacija Ministarstva zdravlja Vlade Republike Srbije.

„Reč je o projektu Hitan odgovor na Kovid 19 koje je realizovalo Ministarstvo zdravlja. Jedno vozilo je namenjeno za prevoz osobaa sa innvaliditetom, a drugo za prevoz korisnika na hemodijalizu i druge intervencije. Nova vozila su nam bila bila preko potrebno imajući u vidu da se ustanova nalazi van centra grada kao i da veliki broj naših korisnika odlazi u Beograd na preglede i razne intervencije“,  rekla je Branka Gajić, direktorka ustanove Gerontološki centar Mladenovac.

Gajić je ovom prilikom istakla dobru saradnju sa opštinom Mladenovac i zahvalila se članici Veća Suzani Vasić na današnjoj poseti prilikom koje je bilo reči o unapređenju saradnje kako bi korisnici imali još bolje uslove smeštaja i boravka.

Donacijageront1
Donacijageront2
Donacijageront3
Donacijageront4

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.