logo

Aktuelnosti

Novi saniteti za mladenovački Dom zdravlja i Specijalnu bolnicu za interne bolesti

 

Vozni park Doma zdravlja Mladenovac bogatiji je za novo sanitetsko vozilo sa najsavremenijom medicinskom opremom zahvaljujući projektu "Hitan odgovor Republike Srbije na Kovid 19~" koji realizuje Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

„Ovo je šesto sanitetsko vozilo koje Hitna služba ima zahvaljujući redovnim donacijama Ministarstva zdravlja. Sva pomenuta vozila su ispravna i u funkciji naših građana. Dovoljan broj vozila je neophodan za rad Hitne službe jer pokrivamo veoma razuđen teren sa 54.000 stanovnika. Osim hitnih stanja na koja moramo da izađemo i da na licu mesta pružimo pomoć, prevozimo i životno ugrožene pacijenate do zdravstvenih ustanova u Beogradu, tako da je ovo vozilo više nego dobrodošlo i nadam se da će se dobra saradnja sa nadležnim ministarstvom nastaviti i ubuduće.

Zahvaljujem i Gradskoj opštini Mladenovac koja je učestvovala u svim našim dosadašnjim projektima i pomagala nam u situacijama kada nam je pomoć bila potrebna“, kaže dr Dušica Milovanović, direktor Doma zdravlja Mladenovac.

Osim za Dom zdravlja, Ministarstvo zdravlja obezbedilo je nova vozila i za Gerontološki centar i Specijalnu bolnicu za interne bolesti u Mladenovcu. Član Veća Gradske opštine Mladenovac, Suzana Vasić, istakla je da će, zahvaljujući tome, rad ove tri važne ustanove ubuduće biti znatno olakšan.

Novisaniteti1
Novisaniteti2
Novisaniteti3
Novisaniteti4

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.