logo

Aktuelnosti

U nedelju, 11. septembra drugi ovogodišnji vašar u Mladenovcu - deo glavne ulice biće privremeno zatvoren za saobraćaj

JKP „Pijace“ Mladenovac organizovaće drugi ovogodišnji vašar u nedelju, 11. septembra, na praznik Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja.

Vašar će biti organizovan u centru grada, u delu ulice Kralja Petra Prvog, od raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića do raskrsnice sa ulicom Janka Katića i od raskrsnice sa ulicom Janka Katića do raskrsnice sa ulicom Vojvode Putnika.

Zbog održavanja ove manifestacije, navedeni delovi ulice Kralja Petra I biće zatvoreni za saobraćaj u periodu od 10.9.2022. godine od 22:00 sata do 11.9.2022. godine u 24:00 sata, stoji u obaveštenju JKP „Pijace Mladenovac“. Iz ovog preduzeća mole korisnike stambenih i poslovnih objekata na ovim lokacijama, molimo Vas da imate u vidu napred navedeno te da svoje poslovne i privatne aktivnosti u navedenom periodu prilagodite uslovima održavanja pomenute manifestacije. 

 

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.