logo

Aktuelnosti

Mladenovački proizvođači izuzetno zapaženi na 17. Sajmu etno hrane i pića

Na tradicionalnoj sajamskoj manifestaciji, na štandu Gradske opštine Mladenovac, predstavlja se deset proizvođača i firmi iz naše opštine koji su već prvog dana bili izuzetno zapaženi i sa svojim proizvodima privukli veliku pažnju posetilaca.

Mladenovčane je na Sajmu posetio predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić, koji je istakao da će opština, kao i do sada, stajati iza svih potreba proizvođača i davati im podršku u promociji zdrave hrane iz ovog kraja.

Štand opštine Mladenovac posetila je i ministarka poljoprivede Jelena Tanasković koja je. istakla veliki porast organske proizvodnje u Srbiji, ukazala na značaj zaštite geografskog porekla hrane i pića i naglasila da je ministarstvo podržalo 51 zahtev za zaštitu geografskog porekla.

Sajam etno hrane i pića trajaće do 3. decembra, a Mladenovac predstavljaju Mlekara „Granice“, preduzeća „Agrose“ i „Destilerija Despot“, poljoprivredna gazdinstva Stanković, Azdejković, Janković i Jocić kao i udruženja „Vredne ruke Rabrovca“, „Od predaka za budućnost“ i „Sobrašice“.

Mldproizvodjaci1
Mldproizvodjaci2
Mldproizvodjaci3
Mldproizvodjaci4
Mldproizvodjaci5

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.