logo

Aktuelnosti

Obaveštenje Štaba za vanredne situacije

Dana, 28.12.2023. godine održan je sastanak predstavnika Gradske opštine Mladenovac i kineske kompanije „Home Hardwood“ d.o.o. koja posluje u objektima bivšeg Koncerna „Petar Drapšin“.


Sastankom je predsedavao predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, a prisustvovali su i načelnik komunalne milicije Bojan Rakanović, članovi Štaba za vanredne situacije Ivan Obradović i Darko Ćebić, predsednik Privrednog kluba Mladenovac Aleksandar Tomić, kao i predstavnici neformalnog udruženja za zaštitu životne sredine.


Konstatovano je da su konsultanti kineske firme doveli u zabludu svoje klijente i time naneli štetu ne samo preduzeću, već i građanima opštine Mladenovac.
Imajući u vidu da su započeto više krivičnih i prekršajnih procesa u skladu sa zakonima, predstavnici „Home Hardwood“ d.o.o. su se obavezali da će ispoštovati sve odluke Štaba za vanredne situacije i napustiti lokaciju.


Takođe, doneli su odluku o preseljenju svoje proizvodne delatnosti na drugu lokaciju van teritorije opštine Mladenovac.


Patrole komunalne milicije u narednom periodu će obilaziti i kontrolisati da li se postupa u skladu sa naredbom Štaba i obavezama kompanije „Home Hardwood“ d.o.o.


Štab za vanredne situacije Gradske opštine Mladenovac

Homeharwood1
Homeharwood2
Homeharwood3
Homeharwood4
Homeharwood5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.