logo

Aktuelnosti

Donacija mladenovačkim školama i edukativno predavanje za prvake

JKP „Parking servis“ Mladenovac, u okviru akcije „Đačko parking mesto“, uručilo je donaciju nastavnih sredstava osnovnim školama u Mladenovcu.

Mladenovac je pre godinu dana pokrenuo akciju „Đačko parking mesto“, zahvaljujući kojoj se prikuplja novac od plaćanja parkiranja na posebno obeleženim đačkim parking mestima i osnovnim školama doniraju nastavna sredstva. Na kraju prvog ciklusa akcije, ovom prilikom, donacija je uručena mladenovačkim osnovnim školama, u vidu interaktivnih tabli, laptopova, projektora, štampača i tonera.


Nakon uručenja donacije direktorima škola, usledilo je predavanje o saobraćaju za đake prvake iz mladenovačkih osnovnih škola u sklopu akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole“ koju organizuje JKP „Parking servis“ Beograd.


Edukativnim predavanjem u Mladenovcu, „Parking servis“ privodi kraju 17. ciklus akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole“, u sklopu koga će oko 17.000 đaka prvaka beogradskih osnovnih škola naučiti osnovna saobraćajna pravila. Kroz igru i šalu, prvaci su naučili gde se prelazi ulica, kako se to pravilno radi, šta pokazuje semafor i kako da se ponašaju na putu do škole.


„Parking servis“ Beograd poklonio je svim mladenovačkim školama komplete lopti, a svaki prvak je dobio svetloodbojni prsluk, koji će im pomoći da put od kuće do škole bude što bezbedniji.


U okviru edukacije, do sada je izvedeno blizu 2.500 predstava, zahvaljujući kojima je više od 250.000 đaka prvaka naučilo kako da se pravilno i bezbedno ponaša na putu od kuće do škole.

Donacija1
Donacija2
Donacija3
Donacija4
Donacija5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.