logo

Aktuelnosti

Одржана општинска Скупштина

На јучерашњем заседању Скупштине ГО Младновац усвојен је ребаланс буџета, као и ребалански програма пословања општинских јавних предузећа.

Последњим ребалансом општински буџет износи 670.047.192,00 динара. Средства од накнаде за коришћење грађевинског земљишта од 37.000.000 динара користиће се за отплату кредита код банке "Интеза" узетог за обнову путне мреже на триторији наше општине. У текућу буџетску резерву издвојено је 500.000 динара. Буџет се увећава за пренета средства из претходне године од 17.397.588 и додатна средства индиректног корисника буџета од 24.600.392 динара.

Скупштина је усвојила Локални акциони план развоја социјалне политике градске општине Младеновац 2012-2016. Овај план изражава дугорочне планове локалне самоуправе да побољша услове живота социјално угрожених лица. План се односи на сва лица која се налазе у стању социјалне потребе, а према подацима Градског центра за социјални рад, на територији наше општине тренутно се налази 3.971 корисника социјалних услуга.

Осим усвајања буџетског ребаланса Скупштина је усвојила и ребалансе програма пословања јавних предузећа и установа. Такђе, образовна је Комисија за спровођење комасације, а усвојен је и шестомесечни извештај о раду Управе ГО Младеновац за другу половину прошле године.

 

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.