logo

Aktuelnosti

Новогодишњи концерт младеновачких бендова

 

На новогодишњем концерту одржаном испред зграде градске општине Младеновац наступило је једанаест бендова из Младеновца. Генерални покровитељ концерта је градска општина Младеновац.    

Наступили су бендови Blood Bullet, De Puta Madre, Slow Train Infection, Дозвољено Пушење, T-Band, Harizmatik, Elektric Feedback, Cotton Pickers, Desolace, Pera & Music Box Band и плесна група "Сви на прсте". Спонзор концерта је Тржни центар Младеновац, а генерални покровитељ градска општина Младеновац.

Окупљене Младеновчане поздравио је Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац и пожелео им срећну Нову годину и Божићне празнике.

- Посебно ми је задовољство и привилегија да вас поздравим у име градске општине Младеновац, и у своје лично име. Захваљујем се свим бендовима из нашег града који су вечерас са нама и верујем да ће ово окупљање да прерасте у новогодишњу традицију - рекао је Чокић.

 

 

 

 

 

 

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.