logo

Aktuelnosti

Састанак око обнове железнице

 

Председници општина Младеновац и Сопот, Дејан Чокић и Живорад Милосављевић, одржали су данас састанак са представницима фирме "Инграпони", која је ангажована на обнови дела пруге Београд - Младеновац.

Како је већ најављено из ЈП "Железнице Србије", темељна обнова дела пруге Београд - Младеновац ће се радити на деоници између станица Ковачевац и Сопот Космајски у дужини од 18 километара.
Предузеће "Инграпони" из Београда бави се земљаним радовима што је и прва фаза у санацији поменуте деонице. На данашњем састанку је најављено да ће радови почети 25. марта.

Како поменута деониоца пролази кроз општине Младеновац и Сопот, председници ове две општине данас су разматрали све могућности којима би Младеновац и Сопот допринели несметаном и ефикасном извођењу предстојећих радова.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.