logo

Aktuelnosti

Одређени добитници јавних признања

 

 

Комисија за јавна признања ГО Младеновац утврдила је предлоге за доделу јавних признања градске општине Младеновац за 2015. годину на које је Веће градске општине Младеновац  дало позитивно мишљење.

Веће градске општине Младеновац на данашњој седници усвојило је предлоге Комисије за јавна признања по којима се Јавно признање Грб градске општине Младеновац додељује Храму успења Пресвете Богородице у Младеновцу за највреднија достигнућа остварена у дужем временском периоду и укупно стваралаштво који доприносе свеукупном развоју и афирмацији општине. Јавно признање Мали грб градске општине Младеновац додељује се Небојши Симићу из Младеновца, за изузетне резултате остварене у области криптографије и чувања података (информатика и рачунарство). Јавно признање Повеља градске општине Младеновац додељује се Душку Павловићу, пољопривредном произвођачу из Дубоне, за изузетне резултате остварене у току претходне године у области пољопривреде.

Председник градске општине Младеновац, Дејан Чокић, донео је Одлуку о додели јавног признања Плакета градске општине Младеновац и то:

1. Срђану Терзићу, наставнику практичне наставе у Техничкој школи у Младеновцу
2. Славку Николићу, тенору и музичком педагогу, дугогодишњем сараднику у ОМШ "Стеван Христић" у Младеновцу
3. ОШ "Живомир Савковић" у Ковачевцу
4. Драгославу Стојковићу, професору спорта физичког васпитања из Младеновца
5. Александру Миловановићу, пољопривредном произвођачу из Кораћице и
6. Милошу Тривуновићу, атлетичару и спортском раднику из Младеновца.

Јавна признања и Плакете ће бити уручене добитницима на свечаности која се организује поводом Дана општине Младеновац, 2. августа 2015. године.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.