logo

Aktuelnosti

Ловци прославили Светог Јевстатија

 

 

Ловачко удружње "Варовнице" је 3. октобра традиционално обележило своју славу Светог Јевстатија. На слави младеновачких ловаца гости су били чланови Привременог органа, Владан Глишић и Саша Вићентијевић.

На прослави, коју је ове године организовала Ловачка секција "Ковачевац", једна од 17 секција ЛУ "Варовнице", подељене су захвалнице установама и поједницима који су помогли рад Удружења, а један од добитиника је и градска општина Младеновац.

Владан Глишић, председник Привременог органа градске општине Младеновац, рекао је да ће општина наставити да у складу са могућностима помаже рад Удружења. Он је истакао да је рад Удружења на одржавању и унапређењу ловишта важан и са аспекта развоја ловног туризма у Младеновцу.

- Договор је да у сарадњи са Црвеним крстом Младеновца ловцима омогућимо додатну едукацију у пружању прве помоћи. Осим тога, заједно ћемо радити на томе да следеће године организујемо манфестацију такмичарског карактера, која ће бити употпуњена свечаном академијом, изложбом експоната и културно – забавним програмом, што ће, између осталог, имати за циљ промоцију ловства и ловног туризма у Младеновцу - рекао је Глишић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.