logo

Aktuelnosti

Почела изградња канализације у Баташеву

 

 

Радници ЈКП "Младеновац" почели су данас изградњу канализационе мреже дугачке 680 метара у месној заједници Баташево. По завршетку радова, на мрежу ће моћи да се повеже 50 домаћинстава.

Како је најавио председник Привременог органа градске општине Младеновац, Владан Глишић, посао на изградњи канализационе мреже који је данас започет из Савске улице у Баташеву, биће завршен за двадесетак радних дана. Вредност радове ја преко 4.000.000 динара.

– Радимо овај посао пре свега на захтев грађана који овде живе, а који преко 40 година немају канализацију. Успели смо да обезбедимо средства и техничку документацију, као и трасу којом је могућ пролазак мреже. Испоштовали смо обећање дато грађанима да ћемо почети посао до краја ове године. Очекујем да ће овај посао бити завршен за двадесетак дана, а  основни циљ нам је да инфраструктурним радовима унапредимо урбанизацију Баташева тако да одговара основним потребама грађана – рекао је Глишић.

Он је за почетак следеће године најавио изградњу канализационе мреже у још неколико месних заједница, наставак радова на атарским и некатегорисаним путевима као и радове на две изузетно важне саобраћајнице за Младеновац.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.