logo

Aktuelnosti

Исправна вода на безенима Спортског центра

 

Градски завод за јавно здравље обавио је резултате испитивање узорака воде са малог и олимпијског базена у Спортском центру. Обрађени резултати показују да је вода у базенима исправна.

Градски завод за јавно здравље, Центар за хигијену и хуману екологију (Лабораторија за хуману екологију и екотоксикологију) објавилу су извештаје о испитивању узорковане воде са малог и олимпијског базена у Спортско рекреационом центру "Љубомир Ивановић Геџа".

На основу резултата лабораторијског испитивања и стручног разматрања, завршених 4. јула 2016. године, може се констатовати да анализирани узорци воде одговарају за купање и рекреацију са здравственог аспекта.

Оцене испитивања се дају према Правилнику о хигијенској исправности воде за пиће и препорукама Светске здравствене организације.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.