logo

Aktuelnosti

Асфалтиран Стари пут у Влашком Пољу

altПредузеће "Београд пут" завршава асфалтирање улице Стари пут у МЗ "Влашко Поље" дугачке 530 метара чиме се уједно и приводи крају пројекат асфалтирање који је ово предузеће реализовало у нашој општини.

Према речима председника градске општине Младеновац, Владана Глишића, асфалтирањем Старог пута у Влашком Пољу испуњено је обећање грађанима да ће се урадити и ова деоница која се укључује на магистралу Младеновац - Београд.

- Остао је још пут Тијановац у Кораћици и тиме ћемо заокружити овај програм асфалтирања вредан близу 40 милиона динара. Друго путарско предузеће "Србијааутопут" наставља са асфалтирањем за две недеље, а тренутно раде на тротоару у Баташеву дугачком 1.250 метара и обављају припремне послове на државном путу код кванташке пијаце, који повезује Шепшин и Сенају.

.

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.