logo

Aktuelnosti

Скупштина усвојила ребаланс буџета

alt

Одборници Скупштине општине Младеновац на 15. редовном заседању усвојили су, између осталог, и предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету градске општине Младеновац за 2018. годину. Како је објашњено одлуком о другом ребалансу буџета градске општине Младеновац за 2018.годину оквир буџета је повећан за 10,17% и износи 939.223.637 динара.Повећање се састоји од више остварених прихода у односу на план за овај период, средства града за капиталне пројекте и других извора као и оствареног суфицита из 2017.године који по завршном рачуну буџета за 2017.годину износи 198.537.893 године.

Скупштина је такође усвојила и предлог Одлуке о додели јавних признања за 2018. годину, предлог Плана постављања привремених монтажних објеката, затим План постављања тезги и других привремених покретних објеката на територији градске општине Младеновац као и предлог Одлуке о оснивању савета за безбедност. Усвојени су и ребаланси програма пословања јавних предузећа ЈКП Младеновац, ЈКП Пијаце Младеновац, СРЦ "Љубомир Ивановић - Геџа" и Центра за културу и туризам.

 
  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.