logo

Aktuelnosti

Санација земљаних путева

altУређењем око три километра Пута за Ђермушу у Јагњилу почела је реализација програма санације земљаних путева у општини Младеновац.

Према речима Славка Јовановића, председника МЗ "Јагњило", уређењем овог пута, који је десет година био непроходан, омогућено је пољопривредницима из села да најкраћим путем дођу до својих њива којих на овом потезу има преко 70 хектара. Радови се изводе по налогу комуналне инспекције.

Како је најавио Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, после уређења путева у Јагњилу посао ће се наставити на Путу Кокорин у Влашкој и на четири километра путева у Дубони.

- Почела је реализација програма санације земљаних путева, а за следећу годину ћемо по захтевима из наших месних заједница направити већи програм и обухватити више села. Ова година је била тешка за земљане радове јер смо у јеку грађевинске сезоне имали доста падавина тако да није могло доста да се уради. Ми ћемо до краја ове године урадити око 20 километара земљаних атарских путева, а уколико временски услови дозволе и више. Важно је да смо нашли модел како да изађемо у сусрет грађанима по овом питању - рекао је Глишић и апеловао на пољопривреднике да исеку грање и шибље са својих парцела како би се омогућили радови на санацији земљаних путева.

alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.