logo

Aktuelnosti

Међународни дан особа са инвалидитетом обележен у Дневном боравку

altПоводом Међународног дана особа са инвалидитетом, Дневни боравак за децу и омладину са сметњама у развоју посетио је већник ресорно задужен за област спорта, Горан Спасојевић, поздравио децу и пожелео им пуно успеха у даљем раду.

Спасојевић је у име општине Младеновац пружио подршку деци да у наредним спортским такмичењима постигну још боље резултате и обећао да ће и даље имати подршку општине. Корисници боравка су у овој години били укључени у систем школског спорта, такмичили су се у одбојци и малом фудбалу, учествовали су и "Уличној трци", затим у спортским играма "Спорт за све" у организацији Спортског савеза Младеновца и Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, које су по први пут организоване у Младеновцу за све особе са инвалидитетом.

Захваљујући подршци ова два Савеза корисници Дневног боравка су учествовали на Међународном такмичењу "Београд опен 2018" са којег су донели два сребра и једну бронзану медаљу из атлетике. Горан Спасојевић је за поклон корисницима, обезбедио хипотерапију (јахање коња) у етно селу Амерић, које почиње следеће године у пролећном периоду. Такође се у разговором са руководиоцем боравка Снежаном Живанић упознао за техничко-организационим потешкоћама у боравку на реализацији пројекта сензорних соба и обезбедио да се оне превазиђу током следеће недеље.

altalt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.