logo

Aktuelnosti

Пензионери на излету у Врднику

altМладеновачки пензионери отпутовали су на једнодневни излет у Бању Врдник, у оквиру пројекта једнодневних излета и дводневних путовања "Треће доба - Упознајмо лепоте и културно-историјске споменике Србије".

Данашњи излет предвиђа обилазак Бање Врдник која се налази у подножју Фрушке Горе, посету манастирима Мала Раваница и Јазак, обилазак Врдничке куле и ручак у истоименом етно ресторану.

Пројектом "Треће доба - Упознајмо лепоте и културно-историјске споменике Србије" који се финансира из буџета градске општине Младеновац планирано је 22 излета у оквиру којих и шест дводневних путовања. Излети ће бити организовани на следећим дестинацијама : Сокобања, Голубац, Јаково, Бања Врдник и Врњачка Бања.

Право на путовање имају сви суграђани (пензионери) који имају пребивалиште или боравиште на територији градске општине Младеновац - лица која испуњавају услове конкурса према годинама живота на дан подношења пријаве, односно имају навршених 65 година живота. Пријаве се подносе у градској општини Младеновац. Све додатне информације могу се добити на број телефона : 8241-634, радним данима у периоду од 8,00 до 15,00 сати.

altalt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.