logo

Aktuelnosti

Рана најава обилне падавине за подручје Београда

Градска општина Младеновац и Штаб за ванредне ситуације на територији градске општине Младеновац од Сектора за ванредне ситуације, Управе за ванредне ситуације у Београду и РХМЗ, добио је следећу прогнозу времена:

РАНА НАЈАВА ОБИЛНИХ ПАДАВИНА ЗА ПОДРУЧЈЕ БЕОГРАДА (од 13. до 17.05.2019.) Од понедељка (13.05.) до петка (17.05.) велика количина падавина, укупно за 5 дана од 70 до 90 л/кв.м.

УПОЗОРЕЊЕ НА ОБИЛНЕ ПАДАВИНЕ ЗА ПОДРУЧЈЕ БЕОГРАДА: Сутра (13.05.) и у уторак (14.05.) укупна количина падавина од 30 до 50 л/кв.м

Упозоравају се грађани са територије градске општине Младеновац на напред поменуту рану најаву обилних падавина.

Штаб за ванредне ситуације на територији градске општине Младеновац и Стручно оперативни тима Штаба су у приправности, о напред наведеној раној најави обавештени су субјекти од посебног значаја за заштиту и спасавање са територије општине (а нарочито ЈКП Младеновац"), као и Ватрогасно спасилачка јединица Младеновац. У оквиру превентивног деловања у одбрани од урбаних поплава, организоваће се преко Савета месних заједница "Центар", "Селтерс" и "Баташево" подела џакова са песком.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.