logo

Aktuelnosti

Јубилеј Међуопштинске организације слепих Младеновца

altМеђуопштинска организацијa слепих Младеновца прославила је данас 45. годишњицу од оснивања. Појединцима и установама које су допринеле раду организације уручене су Захвалнице, а међу добитницима је и градска општина Младеновац.

Председник организације, Александар Томовић, захвалио се гостима на присуству обележавања важног јубилеја за ово удружење.

- Наше удружења трентуно има 130 чланова, бавимо се разним облицима помоћи слепима и слабовидима, од превоза, администрације до упућивања у школу "Вељко Рамадановић" која је намењена најмлађем узрасту. Такође, радимо обуку Брајевог писма, шаха и разним другим активностима. Наше просторије се налазе у улици Краља Петра 106 у Младеновцу, и можете нас посетити уторком и петком од 10 до 12 сати.

Бојан Станојевић, члан Већа градске општине Младеновац, честитао је удружењу велики празник.

- Желим да у овом тренутку поделим импресије и емоција са вама, а мислим да је битан дан да једно наше удружење обележава јубилеј од 45 година што није мало. Желим да вам обећам да ћемо као одговорна локална самоуправа, на нивоу општине Младеновац и града Београда, да вас увек подржимо у свему што радите. Да би наш заједнички рад био још бољи и успешнији замолио бих вас да помогнемо једни другима, да ви нама помогнете да разумемо још боље шта су ваше реалне потребе и захтеви, а ми вам да помогнемо и покажемо да ћемо увек стајати уз вас. Чак и онда када вам се можда чини да нисмо дали свој максимум знајте да смо дали све од себе да вам помогнемо - рекао је Станојевић.

Деца из ОМШ "Стеван Христић", ОШ "Коста Ђукић" и КУД-а "Љубомир Ивановић Геџа" наступили су у Културно уметничком програму.

altalt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.