logo

Aktuelnosti

Mladenovac, grad otvorenog srca - Medicinski radnici, policajci i vojnici sa simptomima korona virusa od juče u "Seltersu"

alt

Здравствени радници, запослени у здравственим установама, припадници Министарства унутрашњих послова, Министарства одбране и Војске Србије, њих деведесеторо код којих је дијагностиковано присуство вируса, од јуче се налазе на лечењу у Институту за рехабилитацију "Селтерс" у Младеновцу.

У жељи да херојима ове земље, који су били у првим редовима борбе против корона вируса, обезбеди све што је потребно док бораве у нашем граду, Штаб за ванредне ситуације градске општине Младеновац обезбедио је воду, сокове и деведесет пакета сланих и слатких грицкалица који су сваком од њих достављени у складу са свим прописаним мерама заштите.

"Младеновац је увек био град отвореног срца а Младеновчани су у тешким ситуацијама увек били солидарни и безрезервно пружали помоћ и подршку онима којима је то потребно. Данас је, више него икада, важно да покажемо захвалност према људима који су стали у одбрану здравља грађана Србије. Улога наших здравствених радника, полицајаца, припадника Војске, од када се наша земља суочила са овим изазовом, немерљива је, и зато је важно да херојима нашег доба, јединством и солидарношћу, помогнемо да истрају у овој борби", рекао је командант Штаба за ванредне ситуације градске општине Младеновац и председник општине, Владан Глишић.

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.