logo

Aktuelnosti

Ministar Đorđević u poseti gerontološkim centrima

alt

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, obišao je danas gerontološke centre na Bežanijskoj kosi u Beogradu, Mladenovcu i Obrenovcu kako bi uručio trajna zaštitna odela kao pomoć u borbi protiv virusa COVID-19, ali i razgovarao sa direktorima i zaposlenima u ovim ustanovama.

Pored rukovodstva ustanove, ministra je u Mladenovcu dočekao predsednik opštine, Vladan Glišić.

„Veoma je važno da tokom borbe protiv korona virusa svi zaposleni imaju zaštitnu opremu. Redovno snabdevamo sve ustanove u sistemu socijalne zaštite i dezinfekcionim sredstvima, maskama i rukavicama. Siguran sam da će ova trajna zaštitna odela koristiti u zaštiti od virusa. U ovom trenutku najvažnije nam je zdravlje naših korisnika, zaposlenih i njihovih porodica“, poručio je Đorđević.

„Resorno ministarstvo nastaviće i u narednom periodu da postupa u skladu sa instrukcijama Kriznog štaba za vanredne situacije i Vlade Republike Srbije, jer je najbitnije da naši najstariji građani, kao i svi oni koji su smešteni u ustanovama socijalne zaštite, imaju sigurnost i brigu na najvišem nivou“, rekao je ministar.

„Želeo bih da posle ove posete istaknem da sam zadovoljan saradnjom i komunikacijom sa jedinicama lokalne samouprave koje ovim ustanovama svakodnevno pomažu u borbi protiv virusa korona“, zaključio je Đorđević.

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.