logo

Aktuelnosti

Stanovnici Bataševa dobili novi objekat mesne zajednice

alt

Na mestu nekadašnje zgrade mesne zajednice u Bataševu, koja je bila potpuno oronula i van funkcije, na zahtev stanovnika ovog naselja, opština Mladenovac finansirala je izgraadnju novog objekta. Građani će, sa svojim predlozima i inicijativama, moći da se obrate sekretaru ili predsedniku mesne zajednice i tako lakše i brže dođu do realizacije, odnosno rešavanja problema.

Sa građanima ove mesne zajednice, o planiranim radovima i projektima, razgovarao je predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić. On je podsetio da je u Bataševu u prethodne četiri godine asfaltirano više od sedam kilometara puteva i izgrađeni trotoari u dužini od blizu dva kilometra. Izgrađeni su novi kilometri vodovodne i kanalizacione mreže. Potpuno je rekonstruisana OŠ „Sveti Sava“, a Bataševo je dobilo i teren za mali fudbal. Glišić je dodao da je među planiranim projektima, između ostalog, i izgradnja nedostajućih trotoara i dva dečija igrališta sa kompletnim mobilijarom, asfaltiranje i sanacija preostalih ulica, kao i izrada projekta za izgradnju vrtića.

Opština Mladenovac nastaviće direktnu komunikaciju sa građanima u cilju što bržeg rešavanja svih komunalnih i infrastrukturnih problema.

alt alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.