logo

Aktuelnosti

Предлог градског буџета у понедељак

Предлог градског буџета у понедељак Председник Скупштине града Београда Александар Антић заказао је за понедељак, 28. децембар, деветнаесту седницу Скупштине града. Пред одборницима ће се, међу више тачака дневног реда, наћи Предлог одлуке о буџету града Београда за 2010. годину, са прегледом обима средстава за вршење послова града и градских општина у наредној години.

На дневном реду заседања градске скупштине биће и информација о пројекту изградње моста Земун – Борча са припадајућим саобраћајницама, затим Предлог програма уређивања и давања у закуп грађевинског земљишта за 2010. годину, као и Одлука о јавном линијском превозу путника на територији града Београда. Разматраће се, такође, и већи број планова детаљне регулације просторних целина на подручју општина Савски венац, Сурчин, Нови Београд, Звездара, Вождовац, Раковица и Гроцка. Одборници ће одлучивати и о потврђивању Меморандума о разумевању између града Шенџена у Народној Републици Кини и града Београда, као и о протоколу сарадње између Београда и Крфа у Републици Грчкој.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.