logo

Aktuelnosti

Obaveštenje u vezi se ozakonjenjem romskih objekata i prijemom građana

Zbog trenutne epidemiološke situacije, prijem građana romske nacionalnosti za pružanje besplatne pravne podrške u vezi sa ozakonjenjem porodično-stambenih objekata u podstandarnim romskim naseljima ubuduće će se obavljati na osnovu zakazivanja, izjavila je Suzana Vasić, članica Veća Gradske opštine Mladenovac.
Vasićeva je istakla da se zakazivanje termina obavlja putem telefona 011/8241-641 i dodala da su građani ove nacionalne manjine u obavezi da prilikom dolaska u kancelariju ponesu svu dokumentaciju koju poseduju.
„Pozivam naše sugrađane romske nacionalnosti da zakažu svoj termin kako bi u direktnom razgovoru sa advokaticom YUCOM-a dobili adekvatnu pomoć u rešavanju legalizacije porodično-stambenih objekata“, rekla Vasićeva.
Kancelarija se nalazi u ulici Kralja Petra Prvog 175 i otvorena je u okviru Programa „Podrška Evropske unije inkluziji Roma – Osnaživanje lokalnih zajednica za inkluziju Roma“, koji finansira Evropska unija iz sredstava IPA II 2016, a sprovodi Stalna konferencija gradova i opština.
 
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.