logo

Aktuelnosti

Radovi na nadvožnjaku od sledećeg meseca - rečeno na radnom sastanku u "Putevima Srbije"

 

Predstavnici opštine Mladenovac, na sastanku u JP „Putevi Srbije“, razgovarali su sa Zoranom Stojisavljevićem, izvršnim direktorom sektora za održavanje državnih puteva i njegovim saradnicima o projektima ovog preduzeća na teritoriji Gradske opštine Mladenovac.

Glavna tema radnog sastanka bila je rekonstrukcija nadvožnjaka u Mladenovcu i ovom prilikom još jednom je ukazano na važnost ove saobraćajnice i neophodnost da radovi počnu što pre kako bi se saobraćaj vratio u normalne tokove. Prema rečima nadležnih iz „Puteva Srbije“, pripremni radovi u smislu projekta i potrebnih saglasnosti su pri kraju. Kako je rečeno, radovi na samom nadvožnjaku trebalo bi da počnu u drugoj polovini marta, a saobraćaj na mostu biće omogućen do kraja avgusta.

Osim nadvožnjaka, ukazano je na sve nebezbedne deonice na državnim putevima, na deonice državnih puteva koje je potrebno rekonstruisati, kao i na potrebu izgradnje kružnih raskrsnica, između ostalog i kod hotela Drapšin. Ukazano je takođe i na neophodnost izgradnje pešačkih staza uz državne puteve kao i na potrebu da se na pojedinim deonicama uspori saobraćaj.

Takođe, kao veoma važan segment bezbednosti saobraćaja prepoznato je uređenje zona osnovnih škola koje se nalaze na državnim putevima i postignuti su dogovori o njihovom uređenju.

Predstavnici „Puteva Srbije“ sledeće nedelje posetiće Mladenovac kako bi obišli neke od lokacija o kojima se razgovaralo na radnom sastanku.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.