logo

Aktuelnosti

Отворен базен у Спортском центру

Отворен базен у Спортском центруНа велику радост наших најмлађих суграђана, али и многих који ће захваљујући танким новчаницима вреле летње дана провести у Младеновцу, градски базени у Спортском центру данас су почели са радом. Међу првима који су данас купили карту по цени од 100 динара био је и Бранислав Јовановић , председник Градске општине Младеновац. Он је у друштву Милоша Стојановића, директора Спортског центра и запослених у овој установи обишао градска купалишта и упознао се са садржајима које ће нам Спортски центар понудити овог лета.

− Оно што је урађено за почетак летње сезоне Спортски центар је урадио сам. Ова установа јесте на буџету општине али нови директор и људи који раде са њим су уложили много више напора него раније да све ово изгледа много лепше него што је било, али и да омогуће јефтинију услугу јер је карта прошле године била 150 динара. Једино ако је ова установа пуна људи онда има смисла прича и Спортском центру у нашем граду. Неоспорно је да овде треба уложити још доста новца, јер од кад је Центар направљен никаква веће реконструкција није урађена, али направљена је пројектна документација и поднети захтеви. Надам се само да ће Статут Београда једног дана заживети, а то значи да Београд мора да постане свестан да наша општина не може сама да врати стари сјај Спортском центру. Град се мора умешати зарад добробити грађана Младеновца јер је напослетку то и био циљ доношења Статута − рекао је Јовановић.

Милош Стојановић , директор Спортског центра, рекао нам је да је уложен велики напор како би се грађанима омогућило се да за ниску цену карте освеже и користе благодети ове установе.

− Средом је бесплатно купање за ученика и посебно бих позвао сву децу Младеновца да користе школу пливања. Постоји велико интересовање и очекујем да ћемо уз неку симболичну цену успети ову школу да продужимо на цело лето. Сезонска карта је 2.000 динара, а месечна 1.000. Цена кафе је 30 динара, кифла 10 динара, па изволите код нас − позвао је суграђане Стојановић и додао да ће за пар дана бити отворена летња башта на задовољство, пре свега, старијих младеновчана.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.