logo

Aktuelnosti

Pripreme za Gedžin Memorijalni turnir

 

Predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić i član Veća zadužen za sport, Bogdan Vuksanović, sastali su se danas sa generalnim sekretarom Rvačkog saveza Srbije Milanom Jelićem, predsednikom Saveza rvačkih sudija Srbije Vojislavom Tabačkim, potpredsednikom Rvačkog saveza Beograda Aleksandrom Pitulićem i sekretarakom RK "Ljubomir Ivanović- Gedža", Radmilom Milenković.

Na sastanku je bilo reči o pripremama za organizaciju Memorijalnog rvačkog turnira "Ljubomir Ivanović - Gedža" koji će biti održan 3. i 4. septembra u hali mladenovačkog Sportskog centra. Ovaj sportski događaj se organizuje uz podršku Ministarstva za sport i omladinu Vlade Republike Srbije i Sekretarijata za sport Grada Beograda. Između ostalog, dogovoreni su detalji u vezi sa organizacijom turnira kako bi ova sportska manifestacija protekla besprekorno.

S tim u vezi, dogovoreno je da se što pre formira organizacioni odbor koji će činiti predstavnici Saveza, opštine Mladenovac i Sportskog centra.

Predsednik Glišić je istakao da je ovaj turnir najbolja promocija opštine Mladenovac i mladenovačkog sporta i rekao da će opština pomoći organizaciju kako bi ovaj veliki sportski događaj, koji će okupiti veliki broj rvača iz celog sveta, bio organizovan na najvišem nivou.

Pripremegedza1
Pripremegedza2
Pripremegedza3
Pripremegedza4

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.