logo

Aktuelnosti

Projekat Bagi - Buba - Teha

 

Učenici i profesori Tehničke škole u Mladenovcu pokrenuli su projekat - izrada motornog vozila "Bagi - Buba - Teha". U projektu su učestvovali učenici svih obrazovnih profila u oblasti mašinstva i obrade metala i eletrotehnike, uz podršku privrednika i lokalne samouprave.

Izradu projekta pokrenuo je profesor Dejan Trifunović, diplomirani mašinski inženjer, a u projektu su učestvovali i nastavnici praktične nastave Rajko Lukić i Srđan Terzić. Projekt se sastojao iz tri faze, a konačni ishod projekta je gotov proizvod - motorno vozilo "Bagi - Buba - Teha".

Na svečanosti koja je organizovana u biblioteci Tehničke škole, direktorka ove ustanove, Snežana Blagojević, uručila je zahvalnice za postignute rezultate svima koji su učestovali u projektu. Ovom prilikom se zahvalila mentoru projekta, svim učenicima i nastavnicima, lokalnim privrednicima koji su doprineli da se projekat realizuje kao i predstavnicima lokalne samouprave.

Bagiteha1
Bagiteha2
Bagiteha3
Bagiteha4

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.