logo

Aktuelnosti

Memorijalni turnir ,,Ljubomir Ivanović-Gedža" 4.septembra u sportskom centru

Memorijalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom "Ljubomir Ivanović Gedža" biće održan 4. septembra 2021. godine u Sportskom centru Mladenovac. Početak eliminacionih borbi zakazan je za 11.00 časova, a od 18.00 časova navedenog dana otvaranje turnira i finalne borbe.

Na ovogodišnjem turniru učestvuju reprezentacije Srbije, Rusije, Hrvatske, Mađarske, Gruzije, Irana, Bugarske, Turske i Grčke, a promoter turnira je Davor Štefanek, olimpijski prvak i predsednik Sportskog saveza Srbije.
 
Organizatori turnira su Rvački klub "Ljubomir Ivanović Gedža" i Rvački savez Beograda, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Mladenovac, Sportskog saveza Mladenovca, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, uz svesrdnu podršku i pomoć Sportskog centra Mladenovac.
 
Ovaj sportski događaj je od velike važnosti za opštinu Mladenovac i srpski rvački sport i predstavlja svojevrstan poziv mladim generacijama da se uključe u neki vid rekreativnih ili takmičarskih sportskih aktivnosti što će se u godinama koje dolaze pozitivno odraziti ne samo na usvajanje zdravog stila življenja, već i na sportsku scenu Mladenovca.
Ulaz na ovu sportskuu manifestaciju je slobodan za sve posetioce.
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.