logo

Aktuelnosti

Najbolje svetse reprezentacije na rvačkom turniru u Mladenovcu

Povodom održavanja 34. Memorijalnog turnira u rvanju grčko - rimskim stilom „Ljubomir Ivanović Gedža“ održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili Vladan Glišić, predsednik Gradske opštine Mladenovac ipredsednik organizacionog odbora turnira, Aleksandar Pitulić, potpredsednik Rvačkog saveza Beograda i predstavnici Rvačkog saveza Srbije , generalni sekretar Milan Jelić i Vojislav Tabački.
 
Memorijalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom "Ljubomir Ivanović Gedža" biće održan 4. septembra u Sportskom centru Mladenovac. Početak eliminacionih borbi zakazan je za 11.00 časova, a od 18.00 časova je otvaranje turnira i finalne borbe.
Na turniru u Mladenovcu predstaviće se najbolje svetske reprezentacije. Pored najboljeg srpskog nacionalnog tima predvođenog bronzanim olipijcem iz Tokija, Zurabom Datunašvilijem, učešće će uzeti i selekcije Rusije, Gruzije, Hrvatske, Irana i Grčke.
 
Organizatori turnira su Rvački klub "Ljubomir Ivanović Gedža" i Rvački savez Beograda, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Mladenovac, Sportskog saveza Mladenovca, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, uz podršku i pomoć Sportskog centra Mladenovac koji nosi ime legendarnog rvačkog asa.
 
Promoter ovogodišnjeg turnira biće Davor Štefanek, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama koje su održane 2016. godine u Rio de Žaneiru.
 
Ovaj sportski događaj je od velike važnosti za opštinu Mladenovac i srpski rvački sport i predstavlja svojevrstan poziv mladim generacijama da se uključe u neki vid rekreativnih ili takmičarskih sportskih aktivnosti što će se u godinama koje dolaze pozitivno odraziti ne samo na usvajanje zdravog stila življenja, već i na sportsku scenu Mladenovca i Srbije.
 
Ulaz na ovu sportsku manifestaciju je slobodan za sve posetioce.
Konferencijagedza1
Konferencijagedza2
Konferencijagedza3
Konferencijagedza4
Konferencijagedza5
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.