logo

Aktuelnosti

Besplatna obuka iz oblasti pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje

Sekretarijat za privredu u saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom, a radi podizanja opšteg znanja iz oblasti pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje, organizuje besplatne obuke za poljoprivredne proizvođače organske proizvodnje, pčelare i voćare sa teritorije grada Beograda.

Kako se navodi u saopštenju iz ovog sekretarijata, obuka za voćare počinje 20. septembra i trajaće tri dana, za organsku proizvodnju počinje 23. septembra i trajaće dva dana, a za pčelare 25. septembra u trajanju od tri dana. Obuke iz oblasti voćarstva i organske proizvodnje će se održati u Velikoj sali Poljoprivrednog fakulteta, Nemanjina 6, Zemun, a iz oblasti pčelarstva u Svečanoj sali fakulteta.

Po završetku teorijske obuke polaznici će proći testiranje o stečenom znanju, nakon čega će im biti dodeljeni sertifikati. Osnovni ciljevi obuke su stručno osposobljavanje i sticanje veština u oblasti pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na telefon 7157-418, 7157-388, radnim danima od 8 do 15 časova.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.