logo

Aktuelnosti

Novi projekti ulaganja u opštinu Mladenovac

 

Sekretar Sekretarijata za investicije Grada Beograda, Luka Petrović, razgovarao je danas sa rukovodstvom Opštine Mladenovac o budućim projektima i investicionim ulaganjima u ovu opštinu. Prilikom posete Mladenovcu Petrović je obišao ustanovu Sportsko rekreacioni centar “Ljubomir Ivanović – Gedža” kako bi se upoznao sa kapacitetima ove ustanove i trenutnim stanjem objekta.

Petrović je rekao da Mladenovčani zaslužuju moderan objekat koji će zadovoljiti potrebe vrhunskih sportista i sportskih klubova koje ova opština ima, ali i svih rekreativaca, od najmlađih do najstarijih, koji žele da se bave sportom. On je najavio  da će Grad Beograd uložiti sredstva u kompletnu rekonstrukciju objekta koji decenijama važi za mladenovački hram sporta, kao i izgradnju pratećih sadržaja u neposrednoj blizini te ustanove.

Prilikom sastanka je dogovoreno da se odmah krene sa izradom projektne dokumentacije kako bi se nakon toga apliciralo za sredstva potrebna za rekonstrukciju.

Osim kompletne sanacije Sprotskog centra, dogovorena su i ulaganja u izgradnju devet novih bunara što će doprineti urednom i kvalitetnom vodosnavdevanju građana Mladenovca. Jedan od ishoda današnjeg sastanka, između ostalog, bio je i dogovor u vezi sa kompletnom rekonstrukcijom objekta Gimnazije u Mladenovcu.

Noviprojekti1
Noviprojekti2
Noviprojekti3
Noviprojekti4
Noviprojekti5
Noviprojekti6

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.