logo

Aktuelnosti

Видео надзор у Спортском центру

Видео надзор у Спортском центруНаша несташна омладина већ дуго користи Спортски центар за испољавање своје спутане креативности, па смо тако годинама уназад били сведоци многобројних графита (руку на срце неки од тих натписа су били и оригинални), на зидовима овог "Храма спорта" – Међутим, проблем настаје када се деца мало заиграју па почну да ломе клупе и разбијају прозоре – Руководство СРЦ-а сматра да ће увођењем видео надзора коначно стати на пут девијантном понашању група и појединаца. Како се наводи у другом броју Билтена Спортско – рекреационог центра "Љубомир Ивановић - Геџа" овог лета коначно је уведен видео надзор. Преносимо текст.

" ... У току овог лета објекат Спортско – рекреационог центра "Љубомир Ивановић - Геџа" Младеновац коначно је покривен видео надзором ! Извршена је уградња система видео надзора односно инфо пулт са ДВР системом са монитором и 4 камере које покривају предњу објекта односно контролишу улаз, сунчалиште и две бочне стране.

Сматрамо да ће нам систем видео надзора обезбедити адекватну заштиту од могућих нежељених догађаја којих смо до сада имали доста, а нарочито у виду сакупљања хулигана и наркомана око нашег објекта. Циљ нам је да у што скорије време покријемо видео надзором комплетан објекат и споља и унутра ... "

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.