logo

Poljoprivreda

Град Београд доделио подстицаје за сточарство

Десеторо пољопривредника из општине Младеновац добило је подстицајна средства у оквиру окончаног јавног позива за доделу подстицајних средстава у области сточарства на територији града Београда за 2019. годину.

Према речима Гордане Димитријевић Бјеличић, члана Већа задужене за пољопривреду, градска општина Младеновац од 2015. године редовно учествује на Јавним позивима града Београда за подстицаје у пољопривреди.

- Изашла је коначна листа о додели подстицајних средстава у области сточарства на територији града Београда и ми можемо да будемо задовољни јер од 59 људи који су конкурисали, 30 је добило подстицаје, а из Младеновца десет пољпоривредника. Не могу да будем незадовољна овом мером и очекујемо и друге резултате осталих јавних позива. Мислим да ће Младеновац и ове године бити међу првима у добијању ових средстава.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.