logo

Poljoprivreda

Одржана ревијална изложба говеда

altНа житно сточној пијаци одржана је друга по реду Ревијална изложба говеда сименталске расе.

Изложбу су организовали Удружење сточара сименталске расе, градска општина Младеновац и Пољопривредна стручна и саветодавна служба Младеновац. На овогодшњој изложби није било оцењивања и класирања крава већ је представљен генетски потенцијал младеновачког говедарства, односно рад селекцијских служби као и млечност крава која је већ годинама међу најбољима у Србији.

Отварајући изложбу, председник општине Владан Глишић, рекао је да је лепо видети како ова манифестација има своју традицију, да ће се наставити и бити још боља.

- Желео бих да се захвалим на организацији Удружењу сточара сименталске расе и Пољопривредној стручној и саветодавнај служби на раду и промоцији сточарства. Свима вама желим пуно здравља, породичне среће и да вам газдинства буду што већа и успешнија - рекао је Глишић.

На отварању изложбе наступио је КУД "Шумадија" из Влашке.

altalt

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.