logo

Sport

Одбојкашки савез Србије у Младеновцу

altЧелни људи Одбојкашких савеза Србије и Београда посетили су данас градску општину Младеновац где су их угостили представници општине Младеновац и Одбојкашког клуба "Младеновац".

Представнике Одбојкашког савеза Србије на челу са председником и бившим репрезентативним селектором Зораном Гајићем, представници општине Младнеовац су упознали са условима рада и успесима спортских клубова и спорта у нашој општини.

Зоран Гајић, председник Одбојкашког савеза Србије, поздравио је рад градске општине Младеновац у области спорта као и успехe Одбојкашког клуба "Младеновац" који је недавно прославио педесет година постојања.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, уручио је Плакету општине Младеновац Одбојкашком савезу Србије и ОС Београда док су признања Одбојкашког савеза Србије добили поједници и установе заслужни за развој одбојке у Младеновцу.

altaltaltalt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.