logo

Sport

Такмичење основаца у шаху

altПојединачно општинско такмичење ученика основних школа у шаху одржано је 7.марта у Младеновцу. Такмичење је одржано под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

На такмичењу је учествовало 65 такмичара из основних школа "Момчило Живојиновић", "Свети Сава", "Коста Ђукић" и "Бора Лазић". Спортски савез Младеновца је најбољима обезбедио награде и медаље, а по три првопласирана ученика у свакој категорији су стекли право учешћа на градском такмичењу које ће се одржати 31. марта 2019. године у Београду.

Директорка ОШ "Момчило Живојиновић", Марина Мишић Михаиловић, је у име овогодишњег домаћина такмичења пздравила све учеснике и пожелела им пријатан боравак и добре резултате. Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац задужен за спорт, традиционално је повукао први потез и на тај начин званично отворио такмичење.

altalt

.

.

.

.

.

.


фото : Шаховски клуб Младеновац

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.